Workshops chocolade ~ marsepein ~ desserts

Zelf pralines of verfijnde desserts maken in je eigen keuken!

Hoe fantastisch zou het zijn als jij thuis zelf de mooiste en lekkerste creaties kan maken?! Eigen chocoladen en marsepeinen creaties, of gewoon heerlijke artisanale koekjes, allemaal zelf gemaakt in jouw eigen keuken. Verras je gasten met de heerlijkste zoete traktaties!

 

De liefde die ik heb voor chocolade, marsepein en klein gebak wil ik graag met jou delen in deze workshops. Laat je verrassen door de eenvoud van verfijnde pralines of kleine desserts. Je hebt geen ervaring nodig! Met de praktische tips die je meekrijgt, leer je dat je dit thuis kan evenaren, gewoon met je eigen keukenapparatuur. 

 

Wil jij zelf graag aan de slag en meer weten dan gewoon enkele recepten? Dat kan! Kies een workshop die jou aanspreekt en contacteer mij! Net omdat ik het belangrijk vind dat je ervaart dat je dit alles ook thuis kan maken, geef ik bij voorkeur de workshop bij jou thuis. Ervaring is helemaal niet nodig. Je kiest zelf een groepje vrienden of je gaat voor een workshop in familieverband en samen gaan we aan de slag. Plezier verzekerd!

Workshop chocolade

workshop chocolade

Workshop marsepein

workshop marsepein - smileys in marsepein

Workshop
desserts

workshop desserts - dessertbuffet