Workshops marsepein

Tijdens deze workshops worden de zoete geheimen van marsepein ontsluierd! Want wat is nu het verschil tussen marsepein 50/50 en 60/40 en waarvoor gebruik je het? Waarin ligt het verschil met rolfondant? Hoe kleur je marsepein? Allemaal vragen waarop je in deze workshops het antwoord krijgt! 

 

Workshop
petitfours

workshop marsepein - petit fours

Geniet jij ook zo van een stukje marsepein?! Marsepein heeft een heerlijk zoete amandelsmaak en je kan er de heerlijkste desserts mee bereiden, zoals petitfours.

We leren een marsepeinen vulling maken die we vervolgens spuiten op een heerlijk krokant amandelkoekje. Of wat dacht je van een lekkere boterroomvulling? We werken af met fondantsuiker of ganache en laten ons gaan voor de mooiste decoraties!  We sluiten de workshop af met enkele pralines in marsepein zodat je naar huis kan met heel wat  lekkernijen!

Workshop
figuren en taartdecoratie

workshop marsepein - figuurtjes en taartdecoratie

Marsepein is net als chocolade een luxeproduct en je kan er de mooiste creaties mee maken!

Ga je voor een leuke smiley, een lachend hartje of een eenvoudig rupsje? Alles kan! Uiteraard leren we ook mooie taartdecoratie maken. Want zeg nu zelf, staat jouw zelfgebakken taart niet veel beter met een prachtig roosje of enkele bloemknopjes?! Na deze workshop heb je het in je vingers!