Wat mag je verwachten?

Je leert

  • de wondere wereld van chocolade kennen
  • chocolade op juiste verwerkingstemperatuur brengen
  • zelf vullingen maken
  • diverse afwerkingstechnieken toepassen
  • alles mooi verpakken 

Je krijgt

  • een receptenboekje van wat we maken
  • je eigen creaties mooi verpakt mee naar huis, goed voor ongeveer 400 g en een winkelwaarde van ongeveer € 25
  • begeleiding door een professionele lesgever

Wij vragen

  • een locatie met microgolfoven (om de chocolade te smelten) en een koelkast (om de chocolade te laten uitharden)
  • een tafel met een plaatsje voor iedere deelnemer om aan het werk te kunnen gaan
  • om zelf een keukenschort mee te brengen (dat is milieuvriendelijker dan plastic schortjes)
  • uiteraard heel veel zin om erin te vliegen

Praktisch

Thuisformule

- Duur: ongeveer 3 uur. 

- Aantal deelnemers: 1-8

- Wanneer: vrijdagavond, zaterdag en zondag

- Waar: bij jou thuis 

- Prijs: Je betaalt een basisbedrag van €120. Vanaf 3 personen komt daar een vast bedrag per persoon bij, namelijk:

€50 per persoon voor de workshop truffels

€58 per persoon voor de workshop pralines en paaseitjes

Bijvoorbeeld:

Voor 3 personen: €120 + €50/€58
Voor 4 personen: €120 + 2 x €50/€58  

In deze prijs is alles inbegrepen. Wij zorgen voor de chocolade en andere ingrediënten, de nodige vormen, klein materiaal en verpakkingsmateriaal.

Groepsformule

Wil je een workshop voor je vereniging, een grote vriendengroep of een gezellige familiebende, neem dan gewoon contact op en dan formuleren we een voorstel op basis van je wensen. 

Ook demonstraties zijn mogelijk voor groepen!